melkee omakuva ja viba, kesä 2k16

6.09.2016 - 17:28 / jonjon.


koska oon tullu siihe tuloksee et päiväkirjatyyppiset mitäkuuluu-sarjisblogit ei oo meikää varte nii teen tätä sit vähän hämmentävämmi jotenki peilaten erilaisten olentojen ja randomsarjisten kautta. Ja eipähä tarttee vaa venttailla pelkkii mun epämielenkiintosii kuulumisii että notta.

Täs o omakuva ja muutennii uniikki toinen sarjakuva ainoastaa suomeks. Luultavasti heitän kielen enkuks/alan kääntää sarjiksii mut tää saa ny olla suomeks atm. // will continue doing my blog in English as soon as i feel like it, now too busy and still planning exactly what i’m gonna do.

oonksvaapaska

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
HELLO!

I'm Jon; your designated illustrator-artist-person.

will post pictures of robots and monster
unfortunately no pictures of spiderman

Blog is definitely NSFW about 40-60% of the time so be careful i guess.

Viimeisimmät artikkelit

Kategoriat

Arkistot